ایرلس ها در انواع و اقسام مختلفی تولید می شوند. هر کدام کاربرد مخصوص به خودشان را دارند اما مهمترین نکته ای که می توانیم در مورد آنها نام ببریم، این است که به افزایش سرعت کار کمک می کنند. دقت و ظرافت کار را بالا می برند و می توانند یک گزینه خوب برای مصارف در محیط های خیلی بزرگ و وسیع باشند و رنگ پاشی را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. ما در این مقاله تصمیم گرفتیم به طور کامل راجع به ایرلس بنزینی با شما صحبت کنیم. یکی از لوازمی که کار بسیاری از افراد را راه می اندازد و می تواند برای رنگ پاشی گزینه بسیار عالی باشد. تا انتها ما را همراهی کنید تا توضیحات کافی برایتان داشته باشیم.
مطالب مرتبط :
همه چیز درباره دستگاه ایرلس بنزینی
قبل از اینکه بخواهیم به صورت مجزا راجع به ایرلس بنزینی صحبت کنیم، باید خود ایرلس را تعریف کنیم. در حقیقت یک نوع از سیستم پاشش رنگ به حساب میآید که بدون هوا پاشش رنگ را انجام میدهد. وجود این دستگاه باعث میشود که سرعت کار بالاتری داشته باشید. در واقع این دستگاه وظیفه تغییر رنگ را دارد و با فشار بالا از نازل با قطر کمی که دارد، عبور می دهد و پمپاژ رنگ انجام میشود و به سطح کار می چسبد.
ایرلس بنزینی چیست؟
بهتر است از همین اول راجع به این نوع ایرلس صحبت کنیم. ایرلس بنزینی شبیه به ایرلس برقی است؛ یعنی کاربرد آنها شبیه به هم است. توان موتور این دستگاه بیشتر از دو نیم اسب بخار است. از آن برای پاشش رنگ و کوتینگ و همچنین مواد سنگین استفاده می کنند. نکته ای که وجود دارد، این است که اگر شما به منطقه ای بروید که در آنجا برق وجود ندارد، قطعا نمی توانید از ایرلس برقی استفاده کنید و دقیقا همینجاست که به سراغ ایرلس بنزینی می روید تا کارتان راحت تر و سریع تر پیش برود.
از آنجایی که ژنراتورهای برق بنزینی و گازوئیلی هم خیلی پیشرفت کرده اند، شاید خیلی ها این گزینه را انتخاب کنند اما از سوی دیگر قیمت بالای دستگاه ایرلس بنزینی باعث شده که خیلی ها نسبت به خرید آن شک داشته باشند، زیرا مطمئن هستند تعمیر و نگهداری دشوار و پر هزینه ای خواهد داشت.
در صورتی که این ایرلس برقی چنین چالشهایی را در پی نخواهد داشت اما به هر حال اگر برق وجود نداشته باشد چارهای جز استفاده از یونولیت بنزینی نداریم. لازم به ذکر است که این روزها این نوع از دستگاه ها خیلی عالی کار می کنند و چیزی نسبت به دیگر انواع ایرلس ها کم ندارند. برای فضای باز گزینه مناسبی هستند، زیرا در فضای بسته به خاطر وجود بنزین احتمال آتش سوزی و احتراق وجود دارد و در نتیجه بهتر است ریسک نکنید و جنبه اقتصادی آن را هم در نظر بگیرید، در غیر اینصورت گزینه مناسبی هستند.
انواع پمپ ایرلس
بالاتر راجع به ایرلس بنزینی صحبت کردیم اما سه نوع دیگر از آنها هم هستند که کاربرد زیادی دارند که شامل موارد زیر می شوند:
ایرلس برقی
ایرلس برقی همان رنگ پاش است که از نیروی برق استفاده میکند، عملکرد آن شبیه به ایرلس بنزینی است با این تفاوت که به صرفه تر است.
ایرلس بادی سه بعدی
این هم یک نوع ایرلس به حساب میآید که خیلی استفاده از آن رواج دارد. برای صنایع بزرگی مثل تولیدات فلزی و کارخانجات مربوط به حمل و نقل مثل هواپیما، کشتی و قطار هم از آن استفاده می کنند. نکته ای که وجود دارد، این است که این دستگاه را باید به صورت ثابت یکجا قرار دهید و نیازی ندارد که آن را جابجا کنید.
ایرلس شارژی
ایرلس یکی از مهمترین ابزار آلات رنگ کاری به حساب می آید. معمولاً برای پروژههای کوچک از آنها استفاده می کنند و برای پروژه های وسیع و بزرگ گزینه خیلی مناسبی نیستند. کار رنگ پاشی را در پروژههای کوچک خیلی عالی و بدون نقص انجام میدهند. معمولا وزن سبکی دارند. حجم آنها کم و کوچک است و خیلی راحت میتوانید آنها را با خودتان حمل کنید و سریع کارتان را راه میاندازد.
کلام آخر
در این مقاله به طور کامل برایتان توضیح دادیم که انواع ایرلس ها کدام هستند و ایرلس بنزینی دقیقاً چگونه است و چه عملکردی دارد. اگر می خواهید این مدل از ایرلس را داشته باشید و تمامی جوانب را در نظر گرفتهاید، سایت ما با عنوان صنعت تجهیز می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای انجام این کار باشد.
No comment