با پیشرفت تکنولوژی خیلی از ما مجبور می شویم از دستگاههایی استفاده کنیم که سرعت بالایی دارند، در غیر این صورت نمیتوانیم به سرعت معمولی روزمره زندگی خودمان برسیم. خوشبختانه راهکارهای زیادی وجود دارد که شما بتوانید از دستگاههای مختلف استفاده کنید و سرعت و دقت کارتان را بالا ببرید؛ بدون اینکه نیاز به نیروی انسانی ماهر داشته باشید. دستگاه رنگ پاش ایرلس دقیقاً همین کار را می کند و به شما کمک میکند تا راحت تر اقداماتی مانند رنگ پاشی را انجام دهید اما شاید با آن آشنایی نداشته باشید که ما در این مقاله توضیحات کافی را در مورد این دستگاه در اختیارتان قرار می دهیم. پس با ما همراه باشید.
مطالب مرتبط :
تعریفی از دستگاه رنگ پاش ایرلس
سیستم های مختلفی برای پاشیدن رنگ روی دیوار، اتومبیل و لوازم مختلف وجود دارد اما معمولاً دو دسته اصلی در آنها هستند که بیشتر طرفدار دارند، یکی از آنها ایر اسپری است که به آن اسپری هوا گفته میشود، یعنی پاشش رنگ را به وسیله هوا انجام می دهد و یکی از آنها ایرلس اسپری است، یعنی پاشش را بدون هوا انجام می دهد.
زمانی که پاشش با هوا باشد، هوای فشرده را از طریق دستگاه داخل رنگ می کنند و از این طریق هوا به ذرات بسیار ریز تبدیل می شود؛ دقیقا همین اتفاق برای رنگ ها هم میافتد که به آن اتمیزه می گویند که معمولاً عمومی ترین و رایج ترین روش برای پاشش رنگ روی دیوار هاست. در مورد دستگاه ایرلس شرایط متفاوت است که در ادامه آن را برایتان توضیح می دهیم.
عملکرد دستگاه ایرلس چگونه است؟
در مورد دستگاه رنگ پاش ایرلس باید بگوییم که تبدیل رنگ به ذرات خیلی ریز را شما می توانید از طریق بو و رنگ با فشار بالا از یک نازل بسیار ریز به دست بیاورید. مسئله ای که وجود دارد، این است که رنگ مایع از طریق پمپ فشار قوی به سمت نازل بسیار ریز پمپاژ می شود و خروج از نازل اتفاق میافتد. در نتیجه با سرعت خیلی بالا به سطحی که قرار است رنگ روی آن زده شود، برخورد میکند و به آن می چسبد. در نتیجه از هوای فشرده برای تمیز کردن استفاده نمی کنند و بدون وجود هوا هم رنگ به ناحیه مورد نظر پاشیده می شود که به آن ایرلس بدون هوا گفته می شود.
انواع و اقسام مختلفی از این دستگاه ها در بازار موجود هستند اما همه آنها یک روش یکسان را دنبال میکنند. یعنی در آنها از پمپاژ با فشار بسیار بالا استفاده میکنند؛ به این صورت که یک شلنگ بسیار قوی را به سمت لوله هدایت می کنند. در انتهای گان یا همان تفنگ نازل هم یک تیپ قرار گرفته است و رنگ از طریق اتمیزه به سطح مورد نظر پاشیده میشود.
نازل ایرلس یا همان تیپ این وظیفه را دارد که به الگوی پاشش رنگ شکلدهی بدهد و عرض مورد نیاز را به وجود بیاورد و خروجی رنگ را هم مشخص کند. میزان خروجی هم بر اساس تیپ با استفاده از فشار دستگاه کنترل می شود.
اساس علمی عملکرد رنگ پاش های ایرلس
در مورد اساس عملکرد سیستم های رنگ پاش ایرلس باید بگوییم اصول مشخص و قوانینی به نام ویسکوزیته وجود دارد که کشش سطحی را به وجود میآورد و باعث می شوند ذرات رنگ به صورت مایع کنار همدیگر قرار بگیرند. در واقع فرایند اتمیزه باعث می شود که رنگ به جای اینکه یک مایع باشد، به ذرات بسیار ریز جدا از هم تبدیل شود که استحکامِ بیشتری هم از حالت مایع دارند. انرژی وارد شده به آنها تحت فشار قرار میگیرد و آنقدر زیاد است که فرایند اتمیزه شدن اتفاق می افتد. رنگی که داخل شیلنگ ایرلس وجود دارد، تحت فشار قرار میگیرد و از خروجی تیپ خارج می شود و با سرعت بالا محیط را رنگ می کند که همین الگوی پاشش ایرلس است.
کلام آخر
طبق توضیحات ارائه شده، در این مقاله متوجه شدید که دستگاه رنگ پاش ایرلس دقیقاً چیست، چه عملکردی از خودش نشان می دهد و چگونه فرآیندهای علمی مختلف پیش می رود تا شما بتوانید خروجی عالی و بی نظیر داشته باشید که با تمام این توضیحات در این مقاله به شما ارائه دادیم. اگر به دنبال خرید ایرلس هستید، سایت ما با عنوان صنعت تجهیز میتواند منبع خوبی برای انجام این کار باشد.
No comment