دستگاه ایرلس به عنوان یکی از پرکاربرد ترین دستگاه های رنگ پاشی در صنعت شناخته می شود. کاربردهای بسیار متنوع و گستردهای برای مصارف خانگی و کارخانجات و همچنین مصارف صنعتی دارد و می تواند به شما کمک کند تا در سریع ترین زمان ممکن پاشش رنگ روی دیوار، خودرو یا هر وسیله دیگری را به انجام برسانید
اما حتما خیلی از شما می خواهید راجع به آموزش کار با دستگاه ایرلس اطلاعات کافی داشته باشید که ما در این مقاله کارتان را راحت کرده ایم و برایتان راجع به این موضوع صحبت میکنیم. پس تا انتها ما را همراهی کنید.
مطالب مرتبط :
چگونگی راه اندازی دستگاه ایرلس
آموزش کار با دستگاه ایرلس
زمانی که می خواهید آموزش کار با دستگاه ایرلس را بخوانید، احتمالا اولین چیزی که به آن اشاره می شود، این است که دستگاه را روی حالت هواگیری قرار دهید اما چگونه باید این کار را انجام داد؟
کلید کنار دستگاه باید روی حالت پرایم تنظیم شده باشد. به این صورت فلشی که روی کلید وجود دارد، به سمت پایین قرار بگیرد. دومین مرحله این است که شما یک سطل آب و یک سبد خالی را بردارید و آنها را کنار یکدیگر قرار دهید. شلنگ مکنده یا همان شلنگ ساکشن باید داخل سطل پر از آب قرار بگیرد و شلنگ هواگیری باید داخل سطح خالی قرار داده شود.
نکته دیگری که باید به آن توجه کنید، این است که اگر رنگ شما پایه آب دارد، باید برای هواگیری از آب استفاده کنید اما گاهی اوقات رنگ پایه روغن دارد. در این حالت باید به سراغ حلال یا تینر بروید که بتواند رنگ را داخل خودش حل کند. دقیقا همینجا دستگاه شما می تواند برای هواگیری آماده باشد. به این صورت که برای هواگیری آب از طریق شلنگ مکنده وارد پمپ ایرلس شده و سپس از طریق شلنگ هواگیری به داخل سبد خالی انتقال پیدا می کند.
شما می توانید اقدام به روشن کردن دستگاه بکنید و تنظیمات شیر فشار را در یک محدوده قابل قبول انجام دهید. با انجام این کار آب از داخل سطل اول به سطل دوم انتقال پیدا می کند. بعد از اینکه از شلنگ هواگیری خارج می شود، این فرآیند به مدت چند ثانیه طول می کشد. بعد از چند ثانیه متوجه می شوید که هواگیری به طور کامل و دقیق انجام شده و شما می توانید دستگاه را با رنگ تست کنید.
در مرحله بعد باید به سراغ راه اندازی دستگاه بروید. بعد از اینکه هواگیری تمام می شود، دستگاه را به طور کامل خاموش کنید. میله ساکشن یا مکش را به جای سطح آب داخل سطل رنگ قرار دهید. مراحل قبلی را ایندفعه برای سطل رنگ به انجام برسانید و آنقدر صبر کنید تا رنگ از شیلنگ هواگیری به طور کامل خارج شود. بعد اجازه دهید که دستگاه با روند طبیعی کار خودش ادامه دهد.
اگر می خواهید با دستگاه ایرلس برقی کار کنید، بعد از اینکه رنگ از شلنگ هواگیری خارج می شود، باید اقدام به خاموش کردن دستگاه بکنید و اتصال شلنگ فشار قوی را به خروجی رنگ و مواد انجام دهید. دقیقاً در این مرحله کلید کناری دستگاه باید به حالت اسپری تغییر وضعیت پیدا کند.
به این صورت که فلش کلید به سمت خروجی رنگ و مواد قرار بگیرد. سپس پیستوله ایرلس بدون نازل به گارد باید به شلنگ اتصال پیدا کند و شما خیلی راحت آن را با رنگ تست کنید که در این مرحله باید این کار را به انجام برسانید.
در این مرحله سر پیستوله ایرلس باید داخل یک سطل خالی قرار بگیرد که حتما باید با احتیاط انجام شود، چون میزان فشار پیستوله ایرلس چند برابر پیستوله بادی معمولی است. سپس دستگاه را روشن کنید و شیر تنظیم را روی مقدار مناسب قرار دهید. با انجام این کار رنگ از خروجی پیستوله به سمت بیرون اسپری می شود؛ به شرطی که ماشه را نگه دارید، سپس در مرحله آخر نازل و گارد را روی پیستوله نصب کرده و اقدام به تست بکنید.
کلام آخر
با توضیحات ارائه شده در این مقاله متوجه شدید که آموزش کار با دستگاه ایرلس چگونه است، چه نکاتی را باید در نظر بگیرید و چه مراحلی را پیش ببرید تا هم دستگاه به خوبی هواگیری شود و هم راه اندازی و تست صورت بگیرد.
No comment