پاشش رزین فایبر گلاس

امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی شاهد پیشرفت فوق العاده صنایع مختلف و مواد مورد نیاز آن ها هستیم. خانواده رزین ها موادی هستند که کاربرد بسیار زیادی در صنعت های مختلف دارند و وجود آن ها ضروری محسوب می شود. رزین ها ماده اصلی صنایع شیمیایی محسوب می شوند و نقش مهمی در این زمینه ایفا می کنند. رزین فایبر گلاس یکی ازاصلی ترین اعضا خانواده رزین ها است که بر روی سطح مورد نظر پاشیده می شود. روش های مختلفی برای پاشیدن رزین فایبر گلاس وجود دارد که معمولا استفاده از دستگاه اسپری کننده معروف ترین آن ها می باشد. اگر قصد دارید درباره روش های پاشش رزین فایبر گلاس اطلاعات بیشتری کسب کنید، در این مقاله با ما همراه باشید.

درباره رزین فایبر گلاس

رزین فایبر گلاس یکی از مواد بسیار پرکاربرد در صنایع شیمیایی است که در بسیاری از فرآیند ها نقش اساسی دارد. این نوع رزین از ترکیب الکل و اسید آلی تشکیل می شود و کاربرد های زیادی دارد. در اصل رزین فایبر گلاس از جنس رزین های پلی استر است و به صورت انواع ژل و مایعات در بازار یافت می شود. یکی از فواید اصلی رزین های فایبر گلاس استفاده زیاد آن ها در صنایع ساختمانی است. دلیل اصلی گستردگی کاربرد این رزین ها، چسبندگی و دوام فوق العاده آن ها است که برای تعمیرات اتوماتیکی و فرآیند های ریخته گری بکار گرفته می شود. همچنین رزین فایبر گلاس برای پر کردن چوب نیز استفاده می شود. باید توجه داشته باشید که چسبندگی بالای رزین فایبر گلاس باعث شده است بسیاری از صنایع گوناگون به عنوان یکی از اصلی ترین متریال های خود از آن استفاده کنند.

همچنین: پمپ دیافراگمی

پاشش رزین فایبر گلاس

کاربرد های رزین فایبر گلاس

رزین فایبر گلاس کاربرد های زیادی دارد که عمده ترین استفاده آن در انجام فعالیت های ریخته گری است. رزین های فایبر گلاس معمولا در تهیه ورق های موج دار و پوشش های مقاوم در برابر خوردگی و هوا بکار گرفته می شوند و عمدتا کاربرد های زیادی در این زمینه دارند. یکی از ویژگی های اصلی رزین فایبر گلاس چسبندگی بالا است که باعث می شود این محصول در مصالح ساختمانی بکار برده شود. این ماده معمولا در ساخت سازه های پیش ساخته استفاده می شود و معمولا این نوع رزین به همراه رزین اکریلیک برای ساخت غرفه های آماده و از پیش ساخته شده بکار می رود. رزین فایبر گلاس نوعی رزین مستحکم و مقاوم در برابر هوا است و همین موضوع باعث می شود از آن برای نمای ساختمان های مختلف استفاده شود. همچنین رزین فایبر گلاس برای ساخت اجزای تشکیل دهنده هواپیما ها و ناو ها نیز بکار برده می شود.

همچنین: دستگاه ایرلس

روش های پاشش رزین

رزین فایبر گلاس معمولا به سه طریق بر روی سطح مورد نظر پاشیده می شود. این 3 روش اصلی روش های Hand lay up ، Sparay up و Filament winding نامیده می شود که در میان آن ها روش اسپری کردن محبوبیت بیشتری دارد. روش Hand lay up در اصل لایه گذاری دستی نامیده می شود که در آن از طریق غلتک های دستی برای لایه گذاری استفاده می شود و تمام فعالیت های آن به وسیله افراد انجام می شود. رزین و الیاف در این روش بر روی سطح پاشیده می شوند و توسط دست و ابزار های دستی بر روی سطح پخش می شوند.

روش Sparay up یکی دیگر از روش های پاشش رزین فایبر گلاس است که طرفداران زیادی دارد. در این روش رزین و الیاف توسط ابزار های خاص به صورت همزمان بر روی سطح مورد نظر پاشیده می شوند و در اصل اسپری می شوند. در روش آخر که Filament winding نامیده می شود، الیاف به صورت رشته هایی در هم پیچیده شده اند و رزین بر روی آن ها پاشیده می شود. هر یک از این روش ها ویژگی های مفید و مضری دارند که با توجه به شرایط باید بهترین آن ها را انتخاب کنید.

جمع بندی

رزین فایبر گلاس ویژگی ها و کاربرد های زیادی دارد که در بالا مطالعه کردید. علاوه بر این رزین فایبر گلاس به شیوه های گوناگونی بر روی سطح مورد نظر شما قرار می گیرد که بهتر است برای انتخاب بهترین روش و مناسب ترین راه، از افراد متخصص و گروه های فعال در این زمینه مانند صنعت تجهیز کمک بگیرید.

Rate this post

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *