راه اندازی پمپ دیافراگمی

راه اندازی پمپ دیافراگمی و استفاده درست از آن اولین و مهم‌ترین نکته‌ای است که پس از خرید این پمپ‌ها باید در نظر داشته باشید. به طور کلی اولین نکته برای راه اندازی پمپ دیافراگمی، استفاده از هوای فشرده است، هوای فشرده مورد نیاز این دستگاه‌ها توسط کمپرسور تامین می‌گردد و می‌تواند به کارکرد سریع و بهتر این دستگاه‌ها کمک کند. نصب و راه اندازی پمپ دیافراگمی بسیار راحت است و در صورتی که تمامی اصول استاندارد را در نظر بگیرید، می‌توانید با خیال راحت و بدون نگرانی از آن برای پیشبرد هرچه بیشتر کارها استفاده کنید.

 

مراحل راه‌اندازی پمپ دیافراگمی

برای نصب و راه اندازی پمپ دیافراگمی در ابتدا به یک پایه محکم و ترجیحاً غیر فلزی مانند پایه بتنی احتیاج داریم. پس از تهیه پایه، باید پمپ دیافراگمی را روی آن کاملاً ثابت نگه داشته به صورتی که پمپ هیچگونه حرکتی نداشته باشد.

 پس از این مرحله می‌توانیم اقدام به نصب اتصالات ورودی و خروجی تامین کننده هوای فشرده روی پمپ کنیم. جهت راه اندازی پمپ دیافراگمی در ابتدا باید اتصالات سمت خروجی و ورودی روی پمپ نصب شوند. برای این کار اقدام به نصب گیج‌های فشارسنجی، شیرهای قطع و وصل و لرزه‌گیرها در هر دو طرف ورودی و خروجی این پمپ می‌کنیم.

 توجه داشته باشید لرزه‌گیرها باید در هر دو طرف ورودی و خروجی پمپ نصب شوند تا از لرزش پمپ جلوگیری کنند. سپس در قسمت خروجی پمپ یک سه راهی نصب می‌کنیم که روی این سه راهی باید پالسیشن دمپر قرار بگیرد. این وسیله برای عملکرد بهتر هوای فشرده ضروری است.

 پس از این مراحل، نوبت به نصب هوای فشرده می‌رسد؛ توجه داشته باشید هوای فشرده باید طبق ملاحظات فنی و استانداردهای لازم نصب گردد. علاوه بر این، هوای فشرده باید کاملاً روغن زده و خشک شود تا از ایجاد هرگونه آسیب برای شیر کنترل پمپ جلوگیری شود.

راه اندازی پمپ دیافراگمی 

نکات مهم و ضروری در مورد راه اندازی پمپ دیافراگمی

در نظر گرفتن نکات مهم و ضروری هنگام نصب و راه اندازی پمپ دیافراگمی به شما کمک می‌کند تا بدون ایجاد مشکل یا آسیب از این دستگاه استفاده کنید. در ادامه به نکات مهم در مورد راه‌اندازی و استفاده از این دستگاه اشاره می‌کنیم.

● هنگام راه اندازی پمپ دیافراگمی، باید توجه داشته باشید که قطعات و تجهیزات آن را در جایگاه مناسب نصب کنید؛ برای مثال ممکن است طرز نصب قطعات در دستگاه خط کشی خیابان با دستگاه‌هایی که در کارخانجات کاشی و سرامیک استفاده می‌شوند با یکدیگر متفاوت باشند.

● در زمان نصب، به قطر لوله مکش و قطر پورت ورودی توجه کنید زیرا قطر لوله مکش هیچگاه نباید کوچکتر از قطر پورت باشد.

● برای افزایش ماندگاری و کیفیت دستگاه بهتر است سرعت رفت و برگشت دیافراگم را روی سیکل ۶۰ تا ۷۰ دقیقه قرار دهید تا دستگاه دچار استهلاک و خرابی سریع نشود.

● اندازه طول لوله مکش حداکثر باید ۵ متر باشد و بیشتر از این توصیه نمی‌شود.

● نصب و استفاده از رگلاتور تنظیم فشار هوا را در ورودی پمپ فراموش نکنید و حتماً از این وسیله در ورودی دستگاه استفاده کنید.

● نصب پمپ دیافراگمی در دستگاه‌های ساده‌تر مانند ژلکوت پاش نسبت به دستگاه‌های بزرگتر و تخصصی‌تر راحت‌تر است، ولی هنگام نصب قطعات در هر کدام از دستگاه‌ها باید به راهنمای نصب توجه داشته باشید.

 

قیمت پمپ دیافراگمی

قیمت این دستگاه بر اساس اندازه، کارایی و نوع تجهیزات می‌تواند با یکدیگر متفاوت باشد. برای مثال قیمت دستگاه فوم پاشی پلی یورتان با قیمت غلیظ کش متفاوت است و هر کدام دارای نرخ و قیمت مخصوص به خود هستند.

 علاوه بر این، عواملی مانند نوسانات بازار و تعداد خرید نیز می‌تواند بر روی قیمت نهایی آنها موثر باشد. شما می‌توانید قبل از خرید در ابتدا از فروشنده بخواهید لیست دقیق قیمت‌ها را در اختیارتان قرار دهد تا پس از برآورد قیمت‌ها، نوع مناسب و ارزان آن را خریداری کنید. ولی نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که قیمت این پمپ‌ها نسبت به کارایی منحصر به فردی که دارند بسیار ناچیز بوده و شما با صرف هزینه‌ای اندک، می‌توانید بهترین پمپ‌ها را خریداری کنید.

 

خرید پمپ‌های دیافراگمی

در صورتی که می‌خواهید اقدام به خرید بهترین و با کیفیت‌ترین پمپ دیافراگمی با بدنه مستحکم و درجه یک کنید، می‌توانید از طریق سایت ما اقدام نمایید.

 مجموعه صنعت تجهیز بهترین پمپ‌های دیافراگمی را با اندازه و کارایی‌های مختلف در اختیار شما مشتریان محترم قرار می‌دهد. شما می‌توانید در ابتدا با مشاوران فروش ما در مورد کارایی و قیمت هر کدام از دستگاه‌ها صحبت کرده و پس از کسب اطمینان، اقدام به خرید محصول مورد نظر خود نمایید.

Rate this post

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *