پمپ های دیافراگمی از جمله پمپهای فشار مثبت است که نقش مهمی در پمپاژ و جابجایی انواع مایعات، گازها، اسیدها، حلالها، روغنهای صنعتی و خوراکی و غیره دارد. امروز از پمپ های دیافراگمی در سطح وسیع در صنایع سنگین و نیمه سبک استفاده میشود؛ این پمپها با فشار چند برابری که ایجاد میکنند سبب انتقال سیالات و گازها به فواصل دورتر میشوند. این پمپها را میتوانیم از جمله کاربردیترین تجهیزات و دستگاهها نام ببریم که سبب فشرده کردن هوا یا سیالات داخل خود شده و سپس آنها را با سرعتی بسیار زیاد انتقال میدهند.
پمپ های دیافراگمی دارای ویژگیها و خصوصیات مختلفی است که برای آشنایی بیشتر، مهمترین این ویژگیها را به شما معرفی میکنیم:
● در ساخت اکثر این پمپها از ماده پلی یوریا استفاده شده است به همین دلیل میتوان از این پمپها در تمامی دماها و فشارها بدون نیاز به استفاده از روان کاری بهره برد.
● بین توان مصرفی پمپ های دیافراگمی و خروجی پمپ، ارتباط مستقیمی وجود دارد. به صورتی که اگر خروجی پمپ صفر باشد، حجم هوای مصرفی نیز در داخل این دستگاه در پایینترین حد خود قرار میگیرد.
● این دستگاهها با توان و حجمهای مختلف عرضه میشوند و تمام افراد میتوانند بر اساس نیاز و حرفه خود اقدام به خرید نوع مناسب آن کنند.
مهمترین کاربردهای پمپ های دیافراگمی
پمپ های دیافراگمی دارای کاربردهای مختلف و گستردهای است که در ادامه مهمترین و اصلیترین آنها را به شما معرفی میکنیم.
● تخلیه گازهای مایع
● تخلیه انواع الکلها
● تخلیه بازها، سیالات روغنی و اسیدها
● تخلیه روغنهای صنعتی و خوراکی
● تخلیه و انتقال مواد منفجره و حلالهای فرار
به طور کلی پمپ های دیافراگمی در صنایعی مانند
● صنایع کشاورزی
● صنایع آب و فاضلاب
● صنایع راهسازی
● چسب و زرین
● معدن
● صنایع غذا و دارو
● پتروشیمی
● و…..
کاربرد دارد.
انواع پمپ های دیافراگمی
پمپ های دیافراگمی یا همان پمپهای AODDدارای انواع مختلفی هستند که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارد. از جمله متداولترین و رایجترین پمپ دیافراگمی میتوان به
● پمپ دیافراگمی الکتریکی
● پمپ دیافراگم بادی
● دیافراگم پمپ دستی
اشاره کرد. هر کدام از این پمپها دارای بازدهی، قیمت، کارایی و توان مخصوص به خود است که افراد زیادی برای جابجایی مواد و سیالات از آنها کمک میگیرند.
برای ساخت پمپ های دیافراگمی از چه متریالی استفاده میشود؟
برای ساخت و تولید پمپ دیافراگمی از مواد و متریالهای گوناگونی استفاده میکنند که هر کدام از آنها میتواند نقش مهمی در حفظ کیفیت و کارکرد این دستگاه داشته باشد. به طور معمول از
● پلی پروپیلن
● آلومینیوم
● استنلس استیل
● پلی وینیلیدین فلوراید
● رزین فایبرگلاس
برای ساخت بدنه این دستگاه استفاده میشود؛ همچنین برای ساخت مخزن دیافراگم از موادی مانند
● وایتون
● مواد هایترل
● نئوپرن
● سنتوپرن
● اتیلن پروپیلن
استفاده میکنند. در نظر داشته باشید برای ساخت هر کدام از پمپ های دیافراگمی ممکن است از مواد دیگری نیز استفاده شود به طوری که این دستگاه تحمل دماها و فشارهای بالا را داشته باشد و مشکلی مانند انفجار برای آن ایجاد نشود.
مزایای استفاده از پمپ های دیافراگمی
پمپ های دیافراگمی از مزایای متعدد و بیشماری برخوردار است که همین مزایا باعث محبوبیت آن شده است. در ادامه به مهمترین مزایای استفاده از این پمپها اشاره میکنیم.
● قدرت مکش زیادی دارد.
● به آسانی میتوان آن را نگهداری و تعمیر کرد.
● میزان مصرف برق آن کم است و سبب افزایش هزینهها نمیشود.
● میتوان در مکانهای مختلف از آن استفاده کرد.
● قابلیت استفاده در مکانهای باز و بسته را دارد و در مکانهای بسته حرارت زیاد ایجاد نمیکند.
● بدنه محکم و با کیفیت دارد و امکان نشتی یا انفجار در آن بسیار کم است.
● قابلیت انتقال مواد در متراژهای زیاد را دارد.
خرید پمپ های دیافراگمی
در صورتی که برای شغل و حرفه خود نیاز به جابجایی مایعات، گازها و سیالات مختلف در حجم زیاد دارید، میتوانید با خیال راحت اقدام به خرید پمپ های دیافراگمی کنید. برای خرید بهترین و با کیفیتترین نوع پمپها میتوانید از طریق سایت صنعت تجهیز اقدام کنید.
سایت ما بهترین نوع پمپ های دیافراگمی را با کیفیت و استحکام بینظیر و بالا در اختیار شما قرار میدهد به طوری که شما میتوانید با خیال راحت و بدون نگرانی از آن برای پمپاژ مواد و سیالات مختلف استفاده کنید. شما میتوانید قبل از خرید پمپ دیافراگمی، در ابتدا با کارشناسان ما صحبت کرده و پس از کسب اطمینان لازم، اقدام به سفارش محصول مورد نظر خود کنید.
No comment